Behandelingen

 

Acrylnagels

Voor zwakke, snel afbrekende nagels zijn acrylnagels een goede oplossing.

Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof die samen een vloeibare substantie vormen. Deze substantie wordt met een penseel op de natuurlijke nagel aangebracht en gevormd. Acryl hardt uit aan de lucht en is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel.

 

Gelnagels

Allereerst wordt er een zogenaamde base op de natuurlijke nagel aangebracht. Deze base is vloeibaar en wordt aangebracht met een penseel en wordt uitgehard onder een speciale UV-LED lamp. Deze gel is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. Vervolgens wordt er een gel aangebracht en deze wordt eveneens uitgehard onder een speciale UV-LED lamp. 

 

Kunstnagels

Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, of wie nagel bijt, zijn er kunstnagels. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten van Loveness. Nagels kunnen verlengd worden met tips of door middel van sjablonen.

 

Gelpolish

Gelpolish combineert de eigenschappen van een gekleurde gel samen met die van een nagellak. Deze gelpolish is er in verschillende kleuren. De nagels zullen er minimaal 3 tot 4 weken mooi uitzien.

 

Nail Art

Nailart is een vorm van nageldecoratie die bijna niet meer weg te denken is bij een nagelstyliste.

 

French manicure

Deze behandeling bestaat uit een standaard manicure-behandeling, waarbij de nagels vóór het lakken (met blanke lak) worden voorzien van een mooie witte rand. De French manicure zorgt voor een naturel, maar toch extra verzorgde uitstraling.

 

Manicure

Een standaard manicure-behandeling bestaat uit het reinigen van de nagels en nagelriemen, het verzorgen van probleemgebieden, zoals schimmels, en het vijlen en lakken van de nagels. De behandeling kan uiteraard ook worden uitgebreid met nailart of een French manicure. 

 

 

Spa manicure

De standaard behandeling bestaat uit: het scrubben van de handen, een masker voor de handen, een lotion voor de handen en het reinigen van de nagels en nagelriemen.

 

U kunt het zo gek niet bedenken of er kan een mooie decoratie op een of meer nagels aangebracht worden.